Anketa za osobe oštećena vidaUvod u asistivnu tehnologiju za osobe oštećena vida

Uzbuđeni smo što vas možemo pozvati da sudjelujete u našem istraživanju online asistivne tehnologije koju osobe oštećena vida u Hrvatskoj koriste kako bi si olakšale rad i svakodnevan život!
Svojim sudjelovanjem u ovoj anketi omogućit ćete da zajedno otkrijemo:
– Što sve od online asistivne tehnologije u Hrvatskoj koriste osobe s oštećenjem vida kako bi povećale svoju samostalnost, učinkovitost i performanse;
– Što nam je od online asistivne tehnologije još dostupno na našem tržištu;
– Što bismo od online asistivne tehnologije još mogli isprobati čime bismo mogli poboljšati svoju kvalitetu života i rada.
U našem istraživanju pronaći ćete brojna softverska rješenja i njihove kratke relevantne opise, kao i prostor za vaš osobni doprinos u slučaju da vaše omiljeno ili turbo korisno online softversko rješenje nije navedeno.
Ovo istraživanje provodimo u sklopu Erasmus+ projekta Neka bude kratko i jasno: uvod u asistivnu tehnologiju za osobe oštećena vida te se isto istraživanje provodi u partnerskim zemljama Sloveniji i Španjolskoj.
Za pristup istraživanju kliknite na poveznicu u nastavku:

https://docs.google.com/forms/d/1yXMEoCHqDz37zCNLL3pMrWuP0lsHj8iFqO7OjPb8fvo/viewform?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2ywXozd2cGZFBGmavUuaIVCZPvZzeLM_QmrUFQ9eBKDb-oUTDKnpzuEhw_aem_rdg-gayTZfMny4ONzsomCQ&edit_requested=true